ارزیابی علمی کاربرد سنتی ژل آلوورا برای سلامت کبد

سمیت ناشی از مصرف نوشیدنی الکلی، سومین دلیل متداول مرگ و میر و پنجمین دلیل متداول “بار بیماری” (اثر بیماری، که با شاخص هایی مانند DALYs (سال‌های زندگی تنظیم شده با ناتوانی) و YLDs(تعداد سال‌هایی از عمر که با بیماری طی شده است) سنجیده می‌شود) در جهان است. سوء مصرف الکل علت اصلی مرگ و میر در افراد 15-49 سال است و کل هزینه‌های آن به میلیاردها دلار می‌رسد. سوء مصرف نوشیدنی‌های الکلی، دلیل اصلی بیماری حاد و مزمن کبدی محسوب می‌شود. در بسیاری از بررسی‌های انجام شده یک ارتباط نزدیک بین مصرف نوشیدنی الکلی به صورت مداوم و خطر پیشرفت آسیب کبدی مشاهده شده است. در کشورهای پیشرفته، الکل متداول‌ترین علت شناخته شده بروز بیماری سیروز کبدی است.

نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچین‌ها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکت‌ها

در چهل سال اخیر، بخش عمده‌ای از متون نوشته شده در مورد پراکسیداسیون لیپید، اهمیت آن را بر سلامت انسان بیان کرده‌اند. تا اوایل دهه 1970 میلادی، تعداد کل مقاله‌های پژوهشی منتشر شده با عنوان “پراکسیداسیون لیپید” 98 عدد بود و این عدد تقریبا 135 برابر و به حدود 13165 مورد، در بین سال‌های 2013-2010 رسید.

جدیدترین دستاوردها درباره تاثیر دارچین بر سلول های چربی

از قرن ها پیش دارچین بخشی از رژیم غذاییمان شده است و به طور کلی افراد از خوردن آن لذت می‌برند. سینام‌آلدهید (CA) یک روغن ضروری در دارچین است که مسئول ایجاد طعم دارچین است.

ارتباط معکوس میزان مصرف قهوه و دمنوش های گیاهی با بیماری های کبدی

فیبروز کبدی نتیجه آسیب مزمن به کبد در رابطه با تجمع پروتئین های ECM است، که مشخصه‌ای از اکثر بیماری‌های مزمن کبدی است. علت اصلی فیبروز کبدی در کشورهای صنعتی شامل عفونت HCV مزمن (ویروس هپاتیت C)، مصرف الکل و استئاتوهپاتیت غیرالکلی یا NASH (یعنی بدون وجود سابقه‌ای در مصرف الکل، در نمونه برداری کبدی تغییراتی وجود داشته باشد که در هپاتیت الکلی دیده می شوند) است.