Cart Is Empty

    سبد خرید شما خالی است.


آخرین اطلاعات گیاهان | فروشگاه اینترنتی نیوشا

اثر محافظت‌کننده دارچین و زنجبیل در برابر چاقی و انواع دیابت

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۷/۰۳/۰۹ تعداد نظرات : ۰
چاقی با ژنتیک، متابولیسم و مؤلفه‌های رفتاری (تمایلات و گرایش‌های رفتاری) مرتبط است. جدا از سهم عمده‌ی استعداد ژنتیکی، پیشرفت سریع چاقی ممکن است در اثر تغییرات بزرگ در سایر عوامل مانند عادت‌های غذایی باشد. شیوع چاقی در میان تمام سنین به دلیل تغییرات سبک زندگی و مصرف چربی رژیمی در حال افزایش است. چاقی یک سری از مشکلات را ...

تاثیر مصرف خوراکی و استشمام عطر وانیل بر کاهش اشتها و کاهش وزن

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۱۲/۲۴ تعداد نظرات : ۰
مطالعات نشان داده‌اند که فیبر، مخصوصا فیبر محلول در آب، جذب و واجذب مواد را از طریق سیستم گوارشی آهسته می‌کند، ترشح کوله سیستوکینین (Cholecystokinin) را افزایش می‌دهد، ترشح هورمون لپتین را تنظیم می‌کند و وزن بدن را کنترل می‌کند. نقش فیزیولوژیکی اصلی لپتین، کاهش وزن بدن از طریق کاهش اشتها و افزایش ذخیره مجدد انرژی برای بدن است. کوله سیستوکینین عملکردهای متفاوتی ...

ارزیابی علمی کاربرد سنتی ژل آلوورا برای سلامت کبد

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ تعداد نظرات : ۰
سمیت ناشی از مصرف نوشیدنی الکلی، سومین دلیل متداول مرگ و میر و پنجمین دلیل متداول "بار بیماری" (اثر بیماری، که با شاخص هایی مانند DALYs (سال‌های زندگی تنظیم شده با ناتوانی) و YLDs(تعداد سال‌هایی از عمر که با بیماری طی شده است) سنجیده می‌شود) در جهان است. سوء مصرف الکل علت اصلی مرگ و میر در افراد 15-49 سال است و کل هزینه‌های آن ...

نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچین‌ها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکت‌ها

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ تعداد نظرات : ۰
در چهل سال اخیر، بخش عمده‌ای از متون نوشته شده در مورد پراکسیداسیون لیپید، اهمیت آن را بر سلامت انسان بیان کرده‌اند. تا اوایل دهه 1970 میلادی، تعداد کل مقاله‌های پژوهشی منتشر شده با عنوان "پراکسیداسیون لیپید" 98 عدد بود و این عدد تقریبا 135 برابر و به حدود 13165 مورد، در بین سال‌های 2013-2010 رسید. پراکسیداسیون لیپید به طور ...

جدیدترین دستاوردها درباره تاثیر دارچین بر سلول های چربی

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ تعداد نظرات : ۰
از قرن ها پیش دارچین بخشی از رژیم غذاییمان شده است و به طور کلی افراد از خوردن آن لذت می‌برند. سینام‌آلدهید (CA) یک روغن ضروری در دارچین است که مسئول ایجاد طعم دارچین است. سینام‌آلدهید یک ترکیب غذایی است که قبلا در مدل های موش اثرات محافظتی آن در برابر چاقی و قند خون بالا مشاهده شده بود. بنابراین اگر ...

ارتباط معکوس میزان مصرف قهوه و دمنوش های گیاهی با بیماری های کبدی

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ تعداد نظرات : ۰
فیبروز کبدی نتیجه آسیب مزمن به کبد در رابطه با تجمع پروتئین های ECM است، که مشخصه‌ای از اکثر بیماری‌های مزمن کبدی است. علت اصلی فیبروز کبدی در کشورهای صنعتی شامل عفونت HCV مزمن (ویروس هپاتیت C)، مصرف الکل و استئاتوهپاتیت غیرالکلی یا NASH (یعنی بدون وجود سابقه‌ای در مصرف الکل، در نمونه برداری کبدی تغییراتی وجود داشته باشد که ...

تاثیر مصرف پیشگیرانه‌ی دمنوش به‌لیمو بر بیماری‌های التهابی روده

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۰۸/۱۰ تعداد نظرات : ۰
بیماری کرون (بیماری التهابی مزمن دستگاه گوارش با علائمی مانند درد شکمی، اسهال وکاهش وزن) و کولیت های زخمی (بیماری التهابی اثرگذار بر درونی‌ترین پوشش روده بزرگ (کولون) و رکتوم)، که به عنوان بیماری های التهابی روده (IBD) شناخته می شوند، از بیماری‌های بزرگ قرن بیستم و مرتبط با ظهور جوامع صنعتی مدرن هستند. بیماری‌های التهابی روده (IBD) در صورت ...

«بلوبری» موجب بهبود توجه در کودکان می شود

نویسنده : زهرا کریمیان ۱۳۹۶/۰۸/۱۰ تعداد نظرات : ۰
طبق نتایج یک مطالعه، خوردن بلوبری غنی از فلاوونوئید می تواند موجب بهبود توجه و تمرکز در کودکان مقطع ابتدایی شود. در این مطالعه، گروهی از کودکان ۷ تا ۱۰ سال نوشیدنی حاوی بلوبری وحشی یا دارونما مصرف کردند. آنها از لحاظ سرعت و دقت در انجام عملکرد مهارت اجرایی بر روی کامپیوتر مورد آزمایش قرار گرفتند. نتیجه آزمایش نشان ...