تأثیر مثبت عسل بر تسریع بهبودی عفونت های شدید زخم

در سال های اخیر نشان داده شده که عسل تأثیر ممانعت کننده‌ای بر رشد ۶۰ گونه باکتریایی اعم از هوازی، بی‌هوازی، گرم مثبت و گرم منفی داشته است و نیز در ترمیم و بهبود زخم مؤثر است. ویژگی بهبود‌دهنده عسل اساسا به دلیل فعالیت ضدباکتریایی، حفظ رطوبت مطلوب زخم و ویسکوزیته بالای آن به عنوان […]

کاربرد دارویی زعفران برای یادگیری و تقویت حافظه

زعفران یا C. sativus یک گیاه گل‌دهنده است که کلاله‌های آن به عنوان عامل رنگ‌دهنده و طعم‌دهنده در تهیه غذا در قسمت‌های مختلف جهان استفاده می‌شوند. زعفران بومی ایران و یونان است.

بررسی اثر ضدجهش و ضد سرطان چای سیاه دارجیلینگ

چای دارجیلینگ، چایی است که در مرتفع‌ترین نقاط (ارتفاع ۲۸۰۰ متری) رشد می‌کند و قرن‌ها به دلیل عطر و طعم، آروما و کیفیتش در سراسر دنیا محبوبیت دارد. اما گزارش‌های کمی در مورد فعالیت‌های ضد جهش و ضد سرطان در مورد آن وجود داشت. بنابراین، در سال ۲۰۱۴ مطالعه‌ای با هدف تشخیص پتانسیل ضد جهش و ضد سرطان عصاره چای دارجیلینگ (DTE) از طریق روش‌های آزمایشگاهی استاندارد مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت و نتیجه آن در مجله BMC Complementary and Alternative Medicine منتشر شد.

اثر محافظت‌کننده دارچین و زنجبیل در برابر چاقی و انواع دیابت

چاقی با ژنتیک، متابولیسم و مؤلفه‌های رفتاری (تمایلات و گرایش‌های رفتاری) مرتبط است. جدا از سهم عمده‌ی استعداد ژنتیکی، پیشرفت سریع چاقی ممکن است در اثر تغییرات بزرگ در سایر عوامل مانند عادت‌های غذایی باشد. شیوع چاقی در میان تمام سنین به دلیل تغییرات سبک زندگی و مصرف چربی رژیمی در حال افزایش است. چاقی یک سری از مشکلات را برای سلامتی به وجود می‌آورد که خطر بیماری‌های بسیاری مانند بیماری‌های قلبی – عروقی، فشار خون بالا و دیابت ملیتوس (دیابت شیرین) را افزایش می‌دهد.

تاثیر مصرف خوراکی و استشمام عطر وانیل بر کاهش اشتها و کاهش وزن

مطالعات نشان داده‌اند که فیبر، مخصوصا فیبر محلول در آب، جذب و واجذب مواد را از طریق سیستم گوارشی آهسته می‌کند، ترشح کوله سیستوکینین (Cholecystokinin) را افزایش می‌دهد، ترشح هورمون لپتین را تنظیم می‌کند و وزن بدن را کنترل می‌کند. نقش فیزیولوژیکی اصلی لپتین، کاهش وزن بدن از طریق کاهش اشتها و افزایش ذخیره مجدد انرژی برای بدن است. کوله سیستوکینین عملکردهای متفاوتی در انسان‌ها و حیوانات آزمایشگاهی، از جمله ایجاد حس سیری و کاهش مصرف غذا، مهار تخلیه معده، جلوگیری از ترشح گاستریک اسید و تحریک حرکات دودی‌ شکل روده کوچک انجام می دهد.

ارزیابی علمی کاربرد سنتی ژل آلوورا برای سلامت کبد

سمیت ناشی از مصرف نوشیدنی الکلی، سومین دلیل متداول مرگ و میر و پنجمین دلیل متداول “بار بیماری” (اثر بیماری، که با شاخص هایی مانند DALYs (سال‌های زندگی تنظیم شده با ناتوانی) و YLDs(تعداد سال‌هایی از عمر که با بیماری طی شده است) سنجیده می‌شود) در جهان است. سوء مصرف الکل علت اصلی مرگ و میر در افراد ۱۵-۴۹ سال است و کل هزینه‌های آن به میلیاردها دلار می‌رسد. سوء مصرف نوشیدنی‌های الکلی، دلیل اصلی بیماری حاد و مزمن کبدی محسوب می‌شود. در بسیاری از بررسی‌های انجام شده یک ارتباط نزدیک بین مصرف نوشیدنی الکلی به صورت مداوم و خطر پیشرفت آسیب کبدی مشاهده شده است. در کشورهای پیشرفته، الکل متداول‌ترین علت شناخته شده بروز بیماری سیروز کبدی است.

نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچین‌ها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکت‌ها

در چهل سال اخیر، بخش عمده‌ای از متون نوشته شده در مورد پراکسیداسیون لیپید، اهمیت آن را بر سلامت انسان بیان کرده‌اند. تا اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی، تعداد کل مقاله‌های پژوهشی منتشر شده با عنوان “پراکسیداسیون لیپید” ۹۸ عدد بود و این عدد تقریبا ۱۳۵ برابر و به حدود ۱۳۱۶۵ مورد، در بین سال‌های ۲۰۱۳-۲۰۱۰ رسید.

جدیدترین دستاوردها درباره تاثیر دارچین بر سلول های چربی

از قرن ها پیش دارچین بخشی از رژیم غذاییمان شده است و به طور کلی افراد از خوردن آن لذت می‌برند. سینام‌آلدهید (CA) یک روغن ضروری در دارچین است که مسئول ایجاد طعم دارچین است.

ارتباط معکوس میزان مصرف قهوه و دمنوش های گیاهی با بیماری های کبدی

فیبروز کبدی نتیجه آسیب مزمن به کبد در رابطه با تجمع پروتئین های ECM است، که مشخصه‌ای از اکثر بیماری‌های مزمن کبدی است. علت اصلی فیبروز کبدی در کشورهای صنعتی شامل عفونت HCV مزمن (ویروس هپاتیت C)، مصرف الکل و استئاتوهپاتیت غیرالکلی یا NASH (یعنی بدون وجود سابقه‌ای در مصرف الکل، در نمونه برداری کبدی تغییراتی وجود داشته باشد که در هپاتیت الکلی دیده می شوند) است.