Cart Is Empty

    سبد خرید شما خالی است.


وبلاگ

تاثیر مصرف خوراکی و استشمام عطر وانیل بر کاهش اشتها و کاهش وزن

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲/۲۴ تعداد نظرات : ۰
مطالعات نشان داده‌اند که فیبر، مخصوصا فیبر محلول در آب، جذب و واجذب مواد را از طریق سیستم گوارشی آهسته می‌کند، ترشح کوله سیستوکینین (Cholecystokinin) را افزایش می‌دهد، ترشح هورمون لپتین را تنظیم می‌کند و وزن بدن را کنترل می‌کند. نقش فیزیولوژیکی اصلی لپتین، کاهش وزن بدن از طریق کاهش اشتها و افزایش ذخیره مجدد انرژی برای بدن است. کوله سیستوکینین عملکردهای متفاوتی ...

ارزیابی علمی کاربرد سنتی ژل آلوورا برای سلامت کبد

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ تعداد نظرات : ۰
سمیت ناشی از مصرف نوشیدنی الکلی، سومین دلیل متداول مرگ و میر و پنجمین دلیل متداول "بار بیماری" (اثر بیماری، که با شاخص هایی مانند DALYs (سال‌های زندگی تنظیم شده با ناتوانی) و YLDs(تعداد سال‌هایی از عمر که با بیماری طی شده است) سنجیده می‌شود) در جهان است. سوء مصرف الکل علت اصلی مرگ و میر در افراد 15-49 سال است و کل هزینه‌های آن ...

چای رویبوس و بارداری

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ تعداد نظرات : ۰
چای ریبوس یا قرمز به طور سنتی به عنوان یک نوشیدنی و درمانی دارویی برای کمک به بهبودی کولیک نوزادان، اضطراب، بی خوابی و شرایط پوستی خاص استفاده می‌شود. چای رویبوس از آفریقای جنوبی نشأت گرفته است و در دهه 1960 در سایر نقاط دنیا یک درمانگر گیاهی شد. از جمله فواید نوشیدن چای رویبوس در دوران بارداری می توان ...

تیپامور

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : تعداد نظرات : ۰
مواد لازم: چای سبز خالص 350 گرمی نیوشا: 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال: نصف فنجان آب انار: نصف فنجان عسل: برای طعمدار کردن طرز تهیه: چای سبز را داخل آب جوش ریخته تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد . بعد از کاملا خنک شدن داخل لیوان ریخته و مقداری عسل و آب پرتقال و اب انار را به آن اضافه کرده و در آخر با ...

نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچین‌ها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکت‌ها

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : تعداد نظرات : ۰
در چهل سال اخیر، بخش عمده‌ای از متون نوشته شده در مورد پراکسیداسیون لیپید، اهمیت آن را بر سلامت انسان بیان کرده‌اند. تا اوایل دهه 1970 میلادی، تعداد کل مقاله‌های پژوهشی منتشر شده با عنوان "پراکسیداسیون لیپید" 98 عدد بود و این عدد تقریبا 135 برابر و به حدود 13165 مورد، در بین سال‌های 2013-2010 رسید. پراکسیداسیون لیپید به طور ...

جدیدترین دستاوردها درباره تاثیر دارچین بر سلول های چربی

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ تعداد نظرات : ۰
از قرن ها پیش دارچین بخشی از رژیم غذاییمان شده است و به طور کلی افراد از خوردن آن لذت می‌برند. سینام‌آلدهید (CA) یک روغن ضروری در دارچین است که مسئول ایجاد طعم دارچین است. سینام‌آلدهید یک ترکیب غذایی است که قبلا در مدل های موش اثرات محافظتی آن در برابر چاقی و قند خون بالا مشاهده شده بود. بنابراین اگر ...

ارتباط معکوس میزان مصرف قهوه و دمنوش های گیاهی با بیماری های کبدی

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : تعداد نظرات : ۰
فیبروز کبدی نتیجه آسیب مزمن به کبد در رابطه با تجمع پروتئین های ECM است، که مشخصه‌ای از اکثر بیماری‌های مزمن کبدی است. علت اصلی فیبروز کبدی در کشورهای صنعتی شامل عفونت HCV مزمن (ویروس هپاتیت C)، مصرف الکل و استئاتوهپاتیت غیرالکلی یا NASH (یعنی بدون وجود سابقه‌ای در مصرف الکل، در نمونه برداری کبدی تغییراتی وجود داشته باشد که ...

تاثیر مصرف پیشگیرانه‌ی دمنوش به‌لیمو بر بیماری‌های التهابی روده

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : ۱۳۹۶/۰۸/۱۰ تعداد نظرات : ۰
بیماری کرون (بیماری التهابی مزمن دستگاه گوارش با علائمی مانند درد شکمی، اسهال وکاهش وزن) و کولیت های زخمی (بیماری التهابی اثرگذار بر درونی‌ترین پوشش روده بزرگ (کولون) و رکتوم)، که به عنوان بیماری های التهابی روده (IBD) شناخته می شوند، از بیماری‌های بزرگ قرن بیستم و مرتبط با ظهور جوامع صنعتی مدرن هستند. بیماری‌های التهابی روده (IBD) در صورت ...

قوی‌ترین دمنوش‌هایی که به بدنتان گرما می‌بخشند

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : تعداد نظرات : ۰
نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند. بسیاری از ما در فصل سرما، دست و پاهایمان سرد و بدنمان دچار لرزش می‌شود. در این مواقع، هیچ نوشیدنی مانند دمنوش‌های گرمابخش حالمان را خوب نمی‌کند. در این مطلب دمنوش‌هایی را معرفی می‌کنیم که در فصل سرما به ...

«بلوبری» موجب بهبود توجه در کودکان می شود

نویسنده : زهرا کریمیان تاریخ : تعداد نظرات : ۰
طبق نتایج یک مطالعه، خوردن بلوبری غنی از فلاوونوئید می تواند موجب بهبود توجه و تمرکز در کودکان مقطع ابتدایی شود. در این مطالعه، گروهی از کودکان ۷ تا ۱۰ سال نوشیدنی حاوی بلوبری وحشی یا دارونما مصرف کردند. آنها از لحاظ سرعت و دقت در انجام عملکرد مهارت اجرایی بر روی کامپیوتر مورد آزمایش قرار گرفتند. نتیجه آزمایش نشان ...