با یک گیاه عجیب و پرخاصیت آشنا شوید!

بابونه یک گیاه فوق العاده است؛ با خواص فروان که از زمان های بسیار دور مورد استفاده بوده است .بابونه تقویت کننده مغز و اعصاب و قوای جنسی است، سلامت معده را برایتان به ارمغان می آورد و با نوشیدن آن خواب راحتی خواهید داشت.

تمایل دانش‌آموزان به استفاده از گیاه «شب امتحان»!

با نزدیک شدن به زمان شروع امتحانات پایان ترم و با توجه به مطالعات اخیر درباره تاثیر گیاه رزماری در بهبود عملکرد حافظه، تمایل بسیاری از دانش‌آموزان در این انگلیس به استفاده از این گیاه به میزان چشمگیر افزایش یافته است.

گلو درد را با مرزنجوش ریشه‌کن کنید

درمان برونشیت با مرزنجوشافراد برای درمان برونشیت باید شش گرم مرزنجوش را در ۲۰۰ سی‌سی آب‌جوش بریزند و بگذارند ۲۰ دقیقه دَم بکشد، سپس این دمنوش را صاف و یک تا ۲ فنجان، یک ساعت پس از هر وعده غذایی میل کنند، طول دوره درمان با استفاده از این روش یک هفته است. تسکین درد‌های […]

رویبوس، دمنوشی برای تقویت و حفظ سلامت بدن

رویبوس حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی نظیر روی، مس، کلسیم، منگنز، منیزیم، پتاسیم و ویتامین C است. همچنین حاوی فلوراید است که در ترکیب با کلسیم و منگنز به تشکیل استخوان‌ها و دندان‌های قوی کمک می‌کند.

تأثیر مثبت عسل بر تسریع بهبودی عفونت های شدید زخم

در سال های اخیر نشان داده شده که عسل تأثیر ممانعت کننده‌ای بر رشد 60 گونه باکتریایی اعم از هوازی، بی‌هوازی، گرم مثبت و گرم منفی داشته است و نیز در ترمیم و بهبود زخم مؤثر است. ویژگی بهبود‌دهنده عسل اساسا به دلیل فعالیت ضدباکتریایی، حفظ رطوبت مطلوب زخم و ویسکوزیته بالای آن به عنوان […]

کاربرد دارویی زعفران برای یادگیری و تقویت حافظه

زعفران یا C. sativus یک گیاه گل‌دهنده است که کلاله‌های آن به عنوان عامل رنگ‌دهنده و طعم‌دهنده در تهیه غذا در قسمت‌های مختلف جهان استفاده می‌شوند. زعفران بومی ایران و یونان است.

بررسی اثر ضدجهش و ضد سرطان چای سیاه دارجیلینگ

چای دارجیلینگ، چایی است که در مرتفع‌ترین نقاط (ارتفاع 2800 متری) رشد می‌کند و قرن‌ها به دلیل عطر و طعم، آروما و کیفیتش در سراسر دنیا محبوبیت دارد. اما گزارش‌های کمی در مورد فعالیت‌های ضد جهش و ضد سرطان در مورد آن وجود داشت. بنابراین، در سال 2014 مطالعه‌ای با هدف تشخیص پتانسیل ضد جهش و ضد سرطان عصاره چای دارجیلینگ (DTE) از طریق روش‌های آزمایشگاهی استاندارد مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت و نتیجه آن در مجله BMC Complementary and Alternative Medicine منتشر شد.