tea 1024x768 - چای و سلامت استخوان ها

اکثر افراد بر این باورند که مصرف مکمل های کلسیم در افراد بالغ به خصوص زنان در دوران یائسگی خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد. اما تحقیقی در سال ۲۰۱۲ در اروپا نشان می دهد که مصرف این مکمل ها خطر بروز حمله ی قلبی را افزایش می دهد. این پژوهش که روی ۲۴ هزار نفر به مدت ۱۱ سال انجام شده نشان می دهد که مصرف مکمل های کلسیم خطر ابتلا به سکته ی قلبی را تا ۸۶ درصد افزایش می دهد.

هند یکی از کشورهای بزرگ تولید کننده ی چای در جهان است و افراد زیادی در این کشور به بیماری پوکی استخوان مبتلا هستند. برخی پزشکان در این کشور عقیده دارند که مصرف کافئین استخوان ها را ضعیف می کند و افرادی که چای بیشتری می نوشند مستعد ابتلا به پوکی استخوان هستند. اما نتایج مطالعات علمی خلاف این ادعا را ثابت می کند. پژوهشی در کشور استرالیا روی ۱۵۰۰ زن ۷۰ تا ۸۵ ساله نشان می دهد که تراکم استخوان در افرادی که چای می نوشند ۲.۵ برابر بیش از افرادی است که چای مصرف نمی کنند. یافته های پژوهش های علمی نشان می دهد که پلی فنول های چای سبز باعث استحکام استخوان ها می شود و از تجزیه شدن بافت استخوانی جلوگیری می کند. مطالعات نشان می دهد که بین محتوای چربی در مغز استخوان و تراکم استخوان رابطه ای معکوس وجود دارد. با افزایش سن، چربی در مغز استخوان افزایش می یابد و از تراکم استخوان کم می شود. کاتچین چای، میزان چربی در مغز استخوان را افزایش می دهد و از کاهش تراکم استخوان جلوگیری می کند. این نتایج نشان می دهد که مصرف چای سبز و چای سیاه برای سلامتی استخوان ها مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *